Meso neck & decolletee lift 5ml - Antiaging mezokoktel

Meso neck & decolletee lift 5ml – Antiaging mezokoktel

2.390,00 din sa PDV-om

Antiaging mezokoktel za zrelu kožu vrata, dekolea, lica i tela.

Na zalihama

 

Opis Proizvoda

Ampula 5ml

Aktivni sastojci:

 • DMAE
 • Elastin
 • Organic silicium
 • Regije koje možemo tretirati:

 • Lice
 • Vrat i dekolte
 • Telo
 • Godine:

 • 40+
 • NAČIN UPOTREBE: dermapen, mikroneedling i kozmetički aparati. Nije injektabilan.

  Meso neck & decolletee lift je efikasna metoda za postizanje čvrste, zdrave kože. To je nemasan mezo proizvod za područje lica, koji smanjuje bore, a može se primeniti i za učvršćivanje kože na predelu vrata.

  Tretman je potpuno bezopasan i bez neželjenih efekata, te je stoga odlična alternativa drugim tretmanima kao što je botoks.

  Meso neck & decolletee lift sadrži tri važna sastojka koja su ključna za postizanje uspešnog rezultata smanjenja bora. Meso neck & decolletee lift prvi je proizvod koji kombinuje DMAE, elastin i metilsilanol, čineći ga najnaprednijim mezo proizvodom za njegu kože i smanjivanje bora na današnjem tržištu.

  Značajna elastičnost je posledica složenog sastava proteina umreženih peptidnih lanaca. Njihovi delovi se savijaju na način koji omogućava molekulu da se istegne 50-80% i da se i dalje vrati u prvobitni položaj.

  Meso neck & decolletee lift uglavnom sadrži aminokiseline, glicin, valin, alanin i prolin. Ovo je speczjalizovani protein velike molekulske težine od 64 do 66kDa.

  Kako starimo, količina elastina u našem tkivu se smanjuje, a koža gubi elastičnost. Sa pravilnim sadržajem elastičnosti, Meso neck & decolletee lift revitalizuje kožu i obnavlja njenz elastičnost i čineći je mlađom i čvršćom.

  Meso neck & decolletee lift je fantastična alternativa botoksu. Njegova formula efikasno smanjuje pojavu finih linija i bora na svim delovima kože, kako na licu, tako i na telu.

  DMAE
  Dimetilaminoetanol, poznat i kao DMAE ili dimetiletanolamin, organska je supstanca i važan antioksidans u ćelijskoj plazminoj membrani. To je prekursor, što znači veza koja formira drugu, u ovom slučaju acetilholin.
  Acetilholin je neuro-predajnik koji omogućava prolazak stimulusa između živaca i mišića. Kada se nanese na kožu, deluje učvršćujuće jer podstiče kontrakciju mišića.
  Ispitivanja pokazuju da ova supstanca čini kožu čvršćom; učvršćuje kožu oko očiju i usana i takođe daje definisanu konturu lica, uključujući čvršći vrat i liniju vilice.
  In vitro ispitivanje otkriva da primena DMAE dovodi do značajnog otoka najvažnijeg vezivnog tkiva u telu, fibroblasta. Oticanje se javlja u vakuolama, koje deluju kao ćelijski rezervoar.
  Neki veruju da je DMAE botoks u obliku kreme, ali ovo je daleko od istine. DMAE ima upravo suprotan efekat, jer DMAE stimuliše mišiće, dok ih botoks blokira i parališe.
  Zbog toga se DMAE ne preporučuje za duboke bore između obrva, ali je efikasno sredstvo protiv opuštenosti kože i za učvršćivanje kože oko vrata.

  Metilsilanol mannuronat
  Metilsilanol mannuronat je organsko jedinjenje koje se dobija iz morskih algi. Biljka morskih algi poznata je po svojstvima detoksikacije, a metilsilanol mannuronat deluje kao antioksidant koji sprečava rane znake starenja.
  Metilsilanol mannuronat ima dugotrajna, hidratantna svojstva koja se bore protiv razgradnje vlakana kolagena i elastina. Zbog toga deluje učvršćujuće na kožu, a takođe je poznato da se bori protiv slobodnih radikala.
  In vitro ispitivanje pokazuje da metilsilanol mannuronat normalizuje ćelijski metabolizam, obnavlja se u tkivu i pomaže u smanjenju izgleda pomorandžine kore prisutnog na koži, bez ikakvih neželjenih efekata.
  Metilsilanol mannuronat je bezbedan i prirodan sastojak koji se koristi u proizvodima za negu kože, a Radna grupa za zaštitu životne sredine proglasila je ovo jedinjenje 100% sigurnim za kozmetičku upotrebu.
  Kombinacija DMAE, elastina i metilsilanol mannuronata čini MESO NECK & DECOLLETE LIFT jedinstvenim tretmanom za smanjenje bora i učvršćivanje vrata i vilice.

  Elastin
  Elastin je visokospecijalizovani elastični protein koji se nalazi u vezivnom tkivu kože i krvnih sudova. Elastin je takođe važno nosivo tkivo i koristi se na mestima gde je potrebna mehanička energija za skladištenje.
  Revitalizuje, neguje i vlaži kožu i smanjuje pojavu bora i finih linija, a koži i kosi daje zaštitni sloj.

  MesoSkinline je posebno dizajniran koncept za tretmane protiv starenja – bez medicinske intervencije i povezanih rizika. Koncept je zasnovan u potpunosti na 100% sigurnim, testiranim i sertifikovanim proizvodima i opremi iz EU.
  Mezokokteli MesoSkinline® proizvode se u EU, u priznatoj farmaceutskoj laboratoriji sa više od 20 godina iskustva u istraživanju, razvoju, inovacijama, proizvodnji i distribuciji sterilnih medicinskih sredstava, estetskih proizovda, proizvoda za negu kože u estetskim centrima i ordinacijama.

  “Sve sirovine smo odabrali kako bi zadovoljili zahteve medicinskih uređaja.
  Proizvodni proces se kontroliše u skladu sa ISO 9001 i ISO 13485 sistemima kvaliteta.
  Nakon proizvodnje, svi proizvodi se ispituju i pregledaju, uključujući ambalažu itd.
  Vrhunska profesionalna rešenja za mezoterapiju.
  Ciljana rešenja, podmladjivanje, zaštitu od UV zračenja, pilinge.
  Siguran i inovativan pristup za tretmana za kozmetičare i dermatologe.”

  Dodatne informacije

  Bruto težina 0.1 kg

  Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: ver03
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu