Salon professional Set za depilaciju šećernom pastom + poklon CD

Salon professional Set za depilaciju šećernom pastom + poklon CD

5.760,00 din sa PDV-om

Salon šećerna pasta za depilaciju je prirodan proizvod bez konzervansa, bez veštačkih boja i bez hemijskih dodataka. Ona se lepi na dlačice i nežno ljušti isključivo mrtve ćelije kože zahvaljujući čemu tretman depilacije postaje znatno nežniji.

Nema na zalihama

Opis Proizvoda

Set za depilaciju šećernom pastom obuhvata sve proizvode koji su Vam potretni za ovu vrstu depilacije:

  • Šećerna pasta 1kg + 200 gr
  • Puder pre depilacije 100 gr
  • Neven gel posle depilacije 300 ml
  • Losion protiv urastanja dlaka 150 ml
  • poklon CD sa edukacijom za depilaciju šećernom pastom.

Salon Šećerna pasta za depilaciju je prirodan proizvod bez konzervansa, bez veštačkih boja i bez hemijskih dodataka. Šećerna pasta je hipoalergenski proizvod koji nije testiran na životinjama. Ona se lepi na dlačice i nežno ljušti isključivo mrtve ćelije kože zahvaljujući čemu tretman depilacije postaje znatno nežniji. Salon šećerna pasta može da se nanese više puta na istu površinu kože čime se dobija temeljno odstranjivanje dlačica. Prednosti depilacije šećernom pastom: smanjuje se broj uraslih dlaka, vreme između depilacija se produžava na period od 4 do 5 nedelja, depilacija je manje bolna, mogu da se depiliraju i vrlo kratke dlake dužine 4 mm – 5 mm. Salon šećerna pasta je rastvorljiva u vodi, lako se uklanja pomoću tople vode bez upotrebe hemijskih sredstava. Salon šećerna pasta je higijenska jer se nikada ista količina ne upotrebljava ponovo.

Depilacija šećernom pastom je vrlo ekonomična jer se koristi vrlo mala količina paste:

  • 20 gr je dovoljna količina paste za depilaciju nogu
  • 10 gr je dovoljna količina za depilaciju ruku

Salon Puder pre depilacije (bez konzervansa, nije testiran na životinjama) se koristi pre depilacije kako bi se izbeglo lepljenje sredstva za depilaciju i da bi se dlaka odvojila od kože. Koristi se kod svih vrsta depilacije.

Salon Neven gel posle depilacije (bez parabena, bez veštačkih boja i mirisa) nanosi se u tankom sloju na depiliranu površinu (nausnice, pazuh, prepone, ruke i noge) ostavljajući prijatan osećaj na koži. Umiruje i hidrira kožu nakon svih vrsta depilacije.

Salon Losion protiv urastanja dlaka (bez parabena, bez veštačkih boja i mirisa) nanosti se na kožu nakon depilacije. Može da se koristi svakodnevno. Omekšava i hidrira kožu, ostavljajući prijatan osećaj na koži.

Dodatne informacije

Bruto težina 2.2 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Be the first to review “Salon professional Set za depilaciju šećernom pastom + poklon CD”

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: sp-set
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu