Silk`n ReVit Essential aparat za negu koze
Silk`n ReVit Essential aparat za negu koze (7)Silk`n ReVit Essential aparat za negu koze (9)Silk`n ReVit Essential aparat za negu koze (6)Silk`n ReVit Essential aparat za negu koze (10)Silk`n ReVit Essential aparat za negu koze (11)

Silk`n ReVit Essential aparat za negu kože

7.290,00 din sa PDV-om

Ovaj moćni mikrodermoabrazivni sistem učiniće vašu kožu blistavom i vitalnom u roku od nekoliko minuta. Ne samo da stimuliše proizvodnju novih ćelija kože i poboljšavaja teksturu i elastičnost kože, takođe smanjuje pojavu staračkih pega i finih linija.

Nema na zalihama

 

Opis Proizvoda

Obnovite svoju kožu sa magijom Silk’n Revit Essential! Ovaj moćni mikrodermoabrazivni sistem učiniće vašu kožu blistavom i vitalnom u roku od nekoliko minuta. Ne samo da stimuliše proizvodnju novih ćelija kože i poboljšavaja teksturu i elastičnost kože, takođe smanjuje pojavu staračkih pega i finih linija. Otkrijte šta Silk’n Revit Essential piling može da učini za vašu kožu!

Ultra-moćni dijamantski piling baziran na mikrodermoabrazivnom sistemu
Radi na principu mikrodermobrazivnog pilinga i stimulacije pomoću vakuuma
Uklanja mrtve ćelije kože i podstiče proizvodnju novih, i stimuliše cirkulaciju krvi
Poboljšava teksturu i elastičnost kože
Zamagljuje staračke pege, nepravilnosti na koži i plitke ožiljke od akni
Omekšava fine linije
Za vitalnu kožu koja izgleda mlađe
Može se koristiti u predelu celog lica (čelo, obrazi, brada, oko očiju i nosa, vrat) i na rukama
Uz aparat se dobijaju 2 dijamantska nastavka za tretmane i 30 filtera
Pogodan za sve tipove kože

Magični tretman za obnavljanje kože
Mikrodermoabrazija je rešenje za sve nesavršenosti koje se javljaju na koži, kao što su plitki ožiljci od akni, velike pore, fine linije ili neravna tekstura kože. Na stanje Vaše kože takođe mogu da utiču previše izlaganja suncu ili pušenje, i oba čine da Vaša koža izgleda nezdravo i suvo, a na dodir nije više čvrsta i zategnuta. Vreme je za magični tretman podmlađivanja kože!
Mikrodermoabrazivni piling stimuliše obnavljanje ćelija
Silk’n ReVit Essential je novi i moćni mikrodermoabrazivni sistem koji obnavlja Vašu kožu. Mikrodermoabrazija se već nekoliko godina primenjuje na raznim institutima za negu kože, a sada, zahvaljujući Silk’n ReVitt Essential, dostupan je i za kućnu upotrebu. Ovaj sistem koristi savete dijamantskog tretmana za piling kože. Uklanjaju se mrtve ćelije kože sa površinskog sloja kože (epiderma) i stimulišu stvaranje novih ćelija kože. U suštini, fukncioniše kao piling, uz nežno trljanje uklanja stari sloj kože. Mrtve ćelije kože usisava uređaj i one se sakupljaju u zamenljivom filteru. Kada promenite filter, videćete količinu mrtvih ćelija koje su prethodno nalazile na Vašoj koži.

Stimulacija vakuumom podstiče cirkulaciju krvi
Silk’n ReVit Essential takođe koristi stimulaciju vakuumom. Ovo osigurava da se dublji slojevi kože izdignu i masiraju, čime se stimuliše cirkulacija krvi kroz kožu. Ovo rezultira revitalizovanim izgledom. Međutim, ogledalo daje krajnji dokaz o Vašoj tretiranoj koži: ravnoteža je obnovljena, nedostaci su smanjeni, ten je ujednačeniji, a Vaša koža je vidno glatkija i izgleda mlađe nego ranije.
Kako se koristi Silk’n ReVit Essential
Vaš Silk’n ReVit Essential dolazi sa dodatnim zamenljivim filterima. Ubacite filter u uređaj i počnite sa Fine nastavkom ukoliko koristite ReVit Essential prvi put. Pritisnite on/off taster za nisku postavku vakuuma. Sledeće je da izaberete deo kože koji želite da tretirate i da počnete sa tretmanom.
Čelo, obrazi i brada
Vaše čelo, obrazi i brada se mogu sa lakoćom tretirati sa Silk’n ReVit Essential. Počnite od sredine područja koje ste odabrali i polako i nežno prevlačite uređaj prema rubovima lica, ka kosi.
Vrat
Koristite nežne pokrete za tretiranje vrata, idući od gore na dole.
Područje oko očiju i nosa
Područje oko očiju je vrlo delikatno i osteljivo, tako da je potrebno da uređaj pomerate vrlo polako i nežno preko ovog područja. Tretirajte deo oko obrva tako što ćete praviti kratke pokrete na gore, dok pažljivo izbegavate kapke. Nastavite do područja oko nosa, praveći pokrete na dole dok pratite konture vašeg nosa i jagodica.

2 dijamantska nastavka za tretmane i 30 filtera
Čelo, obrazi, područje oko očiju, nos, brada, vrat i ruke – sa Silk’n ReVit Essential mogu da se tretiraju sva ova područja. Uz uređaj se, kao standardni paket, dobijaju dva dijamantska nastavka: fini i grubi. Tretman uvek započnite koristeći prvo fini nastavak. Takođe, ovaj nastavak koristite i pri narednim tretmanima ukoliko želite blagi ili normalni piling. Grubi nastavak koristite ako je koži potreban intenzivniji piling. 30 filtera je uključeno u pakovanje.

Može se koristiti u dva nivoa vakuuma
Silk’n ReVit Essential ima dva nivoa podešavanja vakuuma: slabiji i jači. Ukoliko imate osetljivu kožu koja je donekle tanka. Jače podešavanje je snažnije i namenjeno je da se koristi posle korišćenja slabijeg nivoa podešavanja, ili ukoliko je Vaša koža deblja. Ako koristite ReVit Essential po prvi put, preporučujemo da počnete prvo sa finim nastavkom, u kombinaciji sa slabijom postavkom vakuuma.

Pogodan za svaki tip kože
Silk’n ReVit essential je pogodoan za sve tipove kože. Preporučujemo da posle tretmana koristite kremu sa zaštitnim faktorom 30.

Vreme tretmana
Da bi se postigli najbolji rezultati, tretman bi trebalo da traje oko 5 minuta. Preporučujemo da ne tretirate kožu više od dva puta nedeljno sa Vašim Silk’n ReVit Essentials.

Počnite!

1. Pobrinite se da je Vaša koža čista, suva i bez kreme ili šminke.
2. Uklonite dijamantski nastavak i zamenite filter ukoliko je potrebno. Vratite na mesto i pričvrstite sve delove.
3. Uključite aparat pritiskom na dugme on/off. Aparat će se automatski uključiti sa slabijim nivoom podešavanja vakuuma. Pritisnite dugme još jednom kako biste prešli na jače podešavanje vakuuma.
4. Držite prst prislonjen na kožu kaako biste ostili usisavanje vazduha
5. Polako pomerajte uređaj u oblasti koju želite da tretirate, prateći strelice na dijagramu (pogledajte ilustraciju). Puna sesija tretmana traje oko 5 minuta.
6. Nakon tretmana, isključite uređaj kratkim pritiskom na dugme za uključivanje / isključivanje ako koristite jači nivo vakuuma, a dva puta ako koristite slabiji nivo vakuuma.
7. Isperite lice hladnom vodom. Nakon tretmana, preporučujemo nanošenje hidratantne kreme sa zaštitnim faktorom SPF 30 za zaštitu kože od sunca.
8. Preporučujemo da ne tretirate kožu više od dva puta nedeljno sa ReVit Essential.

Dodatne informacije

Bruto težina 0.5 kg

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: ctc9
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu