Visoka frekvencija HF struja

Visoka frekvencija HF struja

8.990,00 din sa PDV-om

Elektro terapija visokom frekvencijom (HF – struja) je od velike pomoći u salonima lepote, za tretman kože koja ima problem sa aknama.

Na zalihama

Opis Proizvoda

Funkcija:

Elektroterapija visokom frekvencijom (HF – struja) je od velike pomoći u salonima lepote, za tretman kože koja ima problem sa aknama. Struja visoke frekvencije, prodire u vlakna kože, proizvodi toplotu koja opušta napete nerve. Takođe ubrzava cirkulaciju, zarastanje i izbacuje nečistoće, te vrši sterilizaciju.

Upotreba aparata:
1. DC elektroterapija Kozmetičari koriste HF – struju kao elektroterapiju, kako bi direktno masirali kožu lica. Podesiti odgovarajući intenzitet i probati na sebi nakon toga na klijentu, masirati oko 5 minuta. Ovaj metod je prilagođen masnoj koži kao i aknastoj koži. 2
. Tapkajući tretman Elektropolarni stakleni odvod dodiruje kožu naizmenično, a kada prestane, pojaviće se niz iskrica koje pobuđuju površinu tkiva i na taj način ubrzavaju mikro-cikulaciju i uklanjanje upalnih procesa. Elektrode i dodaci

Dodatne informacije

Bruto težina 2.5 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Be the first to review “Visoka frekvencija HF struja”

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj 011/3284-149 ili 011/3284-217 (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: 09541
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu