5. CIDESCO Srbija kongres

5. CIDESCO Srbija kongres

5. CIDESCO Srbija kongres

Još jedan CIDESCO Srbija kongres je pred nama. U subotu 13. oktobra u okviru Sajma kozmetike Dodir Pariza biće održan 5. CIDESCO Srbija kongres sa izuzetnim gostom. Posle mnogih uspešnih kongresa gde su gosti bili najveći stručnjaci iz sveta koji su držali predavanja sa aktuelnom temom, ovoga puta specijalni gost Sajma i kongresa kozmetike biće prof. Maria Enzabella, tvorac patentiranog metoda u estetici za tretiranje celulita i oblikovanje tela ENZABELLATAPING. Ova metoda koristi se i u medicinske svrhe. Prateći CIDESCO trendove i preporuke odmah nakon izlaska najnovijeg CIDESCO Link magazina biće održan CIDESCO Srbija kongres sa istom temom. Tema kongresa biće: Celulit, kako ga sprečiti, a kako lečiti, anticelulit masaže i tretmani. Udarni članak Link magazina o celulitu napisala je dr Vera Zec, predsednik CIDESCO Srbija.

I ovog puta na Sajmu kozmetike bićete u prilici da saznate šta je CIDESCO, da dobijete više informacija o CIDESCO prestižnim diplomama, o akreditacijama kozmetičkih salona, SPA centara. Posetioci Sajma kozmetike iz zemalja u okruženju, a koje još uvek nemaju svoju CIDESCO sekciju, mogu da saznaju šta je potrebno za osnivanje CIDESCO sekcije u njihovoj zemlji. Dobićete odgovore na sva pitanja koja vas zanimaju i to iz prve ruke. CIDESCO sekcija Srbija dobila je sve pohvale za aktivan rad u CIDESCO Internacional, a kozmetologija ovih prostora, za svoj napredak.

U subotu 13. oktobra dođite na sajam kozmetike Dodir Pariza, posetite kongres, ulaz je besplatan i potražite štand CIDESCO Srbija. I ovog puta biće obuka uz dobijanje CIDESCO sertifikata: Bioaktivne Cinnamon anticelulit masaže tela koje daju zadivljujuće rezultate. Obuka je besplatna za sve članove CIDESCO Srbija. Ne članovi plaćaju obuku 9.000 RSD.

Na Sajmu i kongresu bićete u prilici da se učlanite u CIDESCO i da dobijete obuku besplatno. Pozivamo vas da dođete i da se priključite CIDESCO sekciji Srbije.

5. CIDESCO Srbija kongres

5. CIDESCO Srbija kongres raspored predavanja

Raspored predavanja na 5. CIDESCO KONGRESU I 8. SRPSKO-ITALIJANSKOM KONGRESU KOZMETIKE možete preuzeti klikom na ovaj link