Berza rada

Berza rada U sklopu 20. međunarodnog sajma i kongresa kozmetike, nege kose, estetike, fitnessa i zdravlja koji će biti održan 13. i 14. oktobra 2012. u Hali 2 Beogradskog sajma možete prisustvovati Berzi rada.

Proveli ste godine i godine školujući se, potrošili ste mnogo energije na usavršavanje i učenje, pokušali ste da nađete posao, da zarađujete koristeći se veštinama koje ste stekli, ali niste uspeli.

Prijavite se online na berzu rada »

A onda na sajmu kozmetike iskoristite priliku da se lično predstavite brojnim firmama, Vašim potencijalnim poslodavcima (vlasnici salona, predstavnici firmi, predstavnici firmi posrednika u pronalaženju posla u zemlji i u inostranstvu).

Pripremite se za intervjue, pokažite se u najboljem svetlu, jer ovo je prilika koju ste čekali. Nezaposleni koji se prijave za prisustvovanje berzi rada i uplate 1.200,00 dinara biće u prilici da se predstave vlasnicima i predstavnicima brojnih salona, centara i firmi koji posećuju sajam kozmetike.

Berza rada na sajmu kozmetike razlikovaće se od svih sajmova zapošljavanja na kojima ste bili. Umesto da obilazite štandove firmi i ostavljate svoje CV-jeve zainteresovanim firmama, na berzi rada u okviru sajma kozmetike zainteresovane firme, saloni, centri obilaziće Vas, jer će svaki pojedinac koji se prijavi za berzu rada imati obezbeđeno mesto na kom će moći da obavlja razgovore za posao sa zainteresovanim firmama, salonima, centrima.


Ukoliko ste vlasnik ili menadžer kozmetičkog ili frizerskog salona, spa, wellness ili fitness centra ili firme, a u potrazi ste za kvalitetnim radnikom, posetite berzu rada na sajmu kozmetike i iskoristite priliku da se susretnete sa potencijalnim kandidatima za posao.


Više informacija kao i prijavu za berzu rada naći ćete na sajamkozmetike.com/berza-rada