Kontrasajam

Kontrasajam U sklopu 20. međunarodnog sajma i kongresa kozmetike, nege kose, estetike, fitnessa i zdravlja koji će biti održan 13. i 14. oktobra 2012. u Hali 2 Beogradskog sajma možete prisustvovati i Kontrasajmu, manifestaciji osmišljenoj da da priliku da se predstave oni koji obično gledaju predstavljanje drugih. Saloni koji obično dolaze na sajam da pogledaju ponude firmi i postanu njihovi kupci, biće u prilici da u posebno odvojenom prostoru pozovu na sastanak firme za čiji su program zainteresovani, da se predstave kao ozbiljni saloni, njihovi potencijalni klijenti.

Kontrasajam će činiti:

  1. Video kongres – posetioci video kongresa biće u prilici da prate kongres sastavljen od brojnih prezentacija, edukacija, predstavljanja noviteta u meri u kojoj oni to smatraju neophodnim.
  2. B2B sastanci (lični sastanci), nakon odgledanih prezentacija profesionalci, posetioci video kongresa, biće u prilici da zakažu B2B (bussiness to bussiness) lični sastanak sa nekim od predstavnika firme čiji program im se učinio zanimljivim. Na ovim sastancima dobiće se svi odgovori na pitanja, predloge, a sasvim je izvesno da upravo na ovaj način možete započeti uspešnu poslovnu saradnju. Sastanak sa predstavnikom firme je često na manifestacijama, kao što je sajam kozmetike, otežan zbog gužve, manjka vremena. Upravo B2B sastanak služi da bi se izbegle sve otežavajuce okolnosti. U direktnom kontaktu sa predstavnikom firme možete saznati sve što Vas zanima.

Više informacija o Kontrasajmu možete naći na sajamkozmetike.com/kontrasajam