Profesionalni fen za kosu Caruso

Lako i brzo stilizovanje kose uz profesionalni fen (sada na popustu)

Koliko često vam se dešava da ste u žurbi, a čeka vas pranje i stilizovanje kose? Šta radite u takvim situacijama? Najčešće ih preskačete, zar ne? Dugo sušenje kose, pa onda feniranje ne zvuče vam kao realna opcija u tim trenucima? Konjski rep, zategnuta punđa ili pletenica deluju kao dobro rešenje. Kada žurba prođe i stignete tamo gde ste krenuli, sledi kajanje. Zar ne? I prebacivanje sebi. Čini vam se da svi u prostoriji znaju da vam je kosa prljava, svi znaju da se niste potrudili oko stilizovanja frizure. Svi pogledi su upereni u vas, čini vam se da su svi komentari o vama. Nervozno čačkate kosu, prebacujete je sa strane na stranu, popravljate, ogledate se na svim površinama na kojima je ogledanje moguće. A kosa? Sve gora i gora. Vi vrištite u sebi (a rado biste i na glas): Moj fen sporo suši, a nisam stigla kod frizera. Smešno, zar ne? Toliko stresa oko jedne frizure. A opet, koliko puta ste se samo našli u sličnoj situaciji? Da vam je samo onaj fen što ga u salonu koristi Jela frizerka? Mora da je skup i komplikovan za korišćenje.

Zapravo, takav ili sličan fen za kosu je sve što vam je potrebno kako biste zaboravili na probleme sa frizurom. Iako je kategorizovan kao profesionalni fen, fen koji se koristi u frizerskim salonima pogodan je i za kućnu upotrebu i ima brojne prednosti. Kozmo vam predlaže Fen za kosu Caruso koji je sada na popustu, pa ćete ga umesto 11.550,00 RSD platiti 9.818,00 RSD. I verujte nam, isplatiće vam se svaki dinar. Profesionalni fen koji koristim ima 10 godina, kupljen je na Sajmu kozmetike i uštedeo mi je mnogo vremena, a i mnogo novaca.

Fen za kosu Caruso koji vam Kozmo predlaže ima izuzetne performanse sušenja koje mu obezbeđuju:

  • snažan motor od 2400 W (profesionalni AC motor),
  • sjajna brzina protoka vazduha (128 km/h) i usmerivači vazduha,
  • poseduje 6 kombinacija brzine i toplote,
  • dugme za hlađenje,
  • 2 kose, ultrauske mlaznice od 60 mm i 70 mm koje se koriste u zavisnosti od dužine i strukture kose, a daju 20% više snage.

Centralni jonski generator omogućava da se milioni negativnih jona eliminišu što smanjuje statički elektricitet na površini kose. Jonska tehnologija ostavlja kosu glatkom, sjajnom i lakom za stilizovanje. Prelepog je dizajna i dugog životnog veka. Brzo suši kosu i štedi vreme. Njegov superioran kvalitet izrade sa pametnim aerodinamičnim dizajnom omogućava udobno rukovanje (težak je samo 540 gr).

Fen za kosu CARUSO BaBylissPRO