Devi prirodni melem protiv strija

Prirodni melem protiv strija

Prirodna kozmetika već neko vreme privlači veliku pažnju korisnika. Svi želimo na lice, telo, kosu i nokte da nanosimo proizvode za koje smo sigurni da ne mogu napraviti više štete nego koristi. Ali kako odabrati kvalitetne prirodne proizvode i kojim kriterijumima se rukovoditi u izboru istih, jer ih na tržištu ima zaista mnogo. Pored upoznavanja sa firmom proizvođačem, saznanjima o neophodnim sertifikatima, svakako jedan od najvažnijih kriterijuma je preporuka zadovoljnih korisnika. A Kozmo je došao do puno pozitivnih kritika Devi kozmetike. Devi kozmetika je prirodno formulisana kozmetika na bazi najkvalitetnijih eteričnih ulja, bez parabena i sintetičkog konzervansa. Pomoću Devi preparata rešićete mnoge probleme sa kožom i time poboljšati opšti kvalitet života. Kozmo je odabrao da vas danas upozna sa Devi melemom protiv strija.

Strije su jedan od najčešćih estetskih problema na koži tela. Lako prepoznatljive, roze ili beličaste linije mogu da utiču na vaše samopouzdanje.

Devi prirodni melem protiv strija je delotvorna biljna formula koja pospešuje elastičnost kože, sprečava nastanak i ublažava postojeće strije. Sadrži ulje avokada sa izvanrednim sposobnostima regeneracije i podmlađivanja kože zbog prisustva visokih koncentracija esencijalnih masnih kiselina koje sprečavaju isušivanje i održavaju elastičnost kože. Ulje pšeničnih klica bogato vitaminima (B1, B2, B3 i B6) i mineralima (cink, gvožđe, sumpor, fosfor) je i prirodni antioksidans koji stimuliše regeneraciju tkiva i idealno je u borbi protiv strija. Ulje čileanske ruže je izvor trans-retinske kiseline (prirodnog derivata vitamina A) koja dovodi do bržeg obnavljanja oštećenog epidermisa kože, tako što ubrzava deljenje keratinina. Ovo ulje sadrži i tokoferol (vitamin E) koji bogatstvom hidratizirajućih sastojaka pomaže da se održi dobar tonus i zdrav izgled kože. Eterična ulja lavande, mandarine, ruzmarina i bergamota kompletiraju dejstvo melema u borbi protiv strija. Kakao buter je prirodni ovlaživač kože, koji ima veliku sposobnost zadržavanja vlage, istovremeno dopuštajući koži da diše. Neven omekšava, tonizira, regeneriše i vlaži kožu.

Devi melem protiv strija zahvaljujući svim ovim svojstvima izdašno vlaži kožu, na površini kože stvara polupropusni sloj koji sprečava gubitak vlažnosti, povećava elastičnost kože, što smanjuje mogućnost nastanka strija u trudnoći i pospešuje obnavljanje oštećenog tkiva i boju već postojećih strija približava prirodnoj boji kože.

Melem je potpuno bezbedan i može se primenjivati tokom celokupnog trajanja trudnoće, kod naglog uvećanja telesne težine i za tretiranje već postojećih strija. Nanosi se dva puta dnevno na kritične delove tela, uz blagu masažu.

DEVI melem protiv strija