Srebrna antibakterijska maska-folija za lice za uklanjanje akni i mitisera

Srebrna antibakterijska maska-folija za lice za uklanjanje akni i mitisera

Da biste brigu o sebi držali na visokom nivou potrebna je dobra organizacija, određena finansijska sredstva i puno strpljenja. A ponekad je dobra informacija sve što je neophodno. Da li se i vama često dešava da kad dan privodite kraju žalite što svojoj koži niste posvetili malo više vremena? Da li razmišljate o efikasnim proizvodima koje možete da koristite kod kuće? Bar tih 20 minuta, koliko najmanje traje priprema za spavanje, nije zanemarljivo kada je nega u pitanju. Sigurni ste da takvi proizvodi postoje, samo nemate informaciju o njima. Ni koji su, ni kakva su im dejstva, ni gde mogu da se kupe. Kozmo ima informacije koje su vam neophodne. Danas vam predstavljamo jedan od proizvoda koji je veoma efikasan, može se koristiti kod kuće, a cena je zaista prihvatljiva za svačiji budžet.

Predstavljamo vam Srebrnu antibakterijsku maska-foliju za lice za uklanjanje akni i mitisera. Ova maska s antimikrobnim dejstvom:

  • uklanja mitisere i masne čepove
  • oslobađa kožu od zagađenja i toksina
  • sprečava upalu, odstranjuje perutanje
  • poboljšava strukturu kože i matira

Nakon nanošenja na kožu maska se pretvara u foliju dok njene aktivne komponente prodiru duboko u kožu. Maska sprečava upale, ubrzava proces zaceljivanja, normalizuje lučenje sebuma, eliminiše suvoću i perutanje kože, matira kožu i ima snažno preventivno antimikrobno dejstvo. Maska dubinski čisti pore od toksina, poboljšava opšte stanje kože i njenu strukturu.

Maska se nanosi na prethodno očišćeno lice (izbegavati predeo oko očiju). Maska se drži na licu dok se ne osuši (20 do 30 minuta), a zatim se skine. Može se upotrebljavati jednom do dva puta nedeljno.

SREBRNA MASKA-FOLIJA za lice protiv bubuljica i mitisera s antimikrobnim dejstvom