Gernetic International seminar

GERnétic International proizvodi su 100 % prirodni biljni ekstrakti, vitamini, oligo elementi, amino kiseline, proteini i plemenita ulja.

Prirodne sirovine koje se koriste u proizvodima su klinički ispitane i sadrže samo elemente koji zadovoljavaju zahteve Međunarodne Farmakopeje. Svi proizvodi su registrovani u ministarstvima zdravlja Francuske, Kanade, Austrije, američkom FDA i drugim zemljama.

Medicinska, prirodna, holistička kozmetika – Nešto potpuno drugačije

Posle 17 godina intenzivnog istraživačkog rada, 1978. godine, francuski biolog i gerontolog dr Laporte otkriva značajan koncept na polju nege kože povezujući gerontologiju(nauku o starenju) i genetiku. Gernetic je rođen izazivajući pravu revoluciju u svetu lepote i zdravlja. Ljudsko telo se sastoji od milion ćelija. Svaka ćelija ima specifični biološkisastav i limitiran životni vek. Hrana koju dajemo ćeliji odlučuje o tome da li ćemo stariti dostojanstveno ili prevremeno.

Da li ste ikada videli nezdravu osobu sa lepim tenom? Koža je ogledalo onoga što se događa unutar organizma.

Nova nauka, ortomolekularna medicina(nutricionistička medicina) bavi se prevencijom i lečenjem bolesti putem pravilne ishrane. Gernetic International je već 49 godina pionir u ortomolekularnoj medicini. Međutim, ograničava svoju primenu samo na negu kože.

Dr Laporte, zajedno sa mnogim bolnicama, proučavao je biološki sastav svake ćelije ljudskog tela u konstantnoj potrazi za hranljivim sastojcima čija molekularna masa i zapremina mogu biti apsorbovane od strane kože. Svi ovi sastojci(vitamini i minerali, oligoelementi, aminokiseline) moraju da odgovaraju biološkom sastavu ćelije da bi regenerisali tkivo. Tako je stvorena jedinstvena, sigurna, prirodna, naučna linija proizvoda, apsolutno drugačija, bazirana na ishrani kroz kožu.

Proizvodi su formulisani za svaku specifičnu potrebu lica, grudi i tela, tako da održe tkivo na maksimalnom nivou aktivnosti. Gernetic proizvodi rešavaju najkomplikovanije probleme oboljenja kože kao što su psorijaza, ekcemi, akne, ožiljci, opekotine, celulit, strije, a služe i za negu zdrave kože.

Metod

Gernetic metod zasniva se na tri glavna principa:

  1. Koristi visoke tehnološke procese da obogati svoje proizvode sa što više prirodnih, aktivnih supstanci;
  2. Razvija sinergijski pristup tretmanima koji omogućavaju duboku penetraciju i veliku efikasnost;
  3. Garantovani kvalitet postiže se testiranjem i kontrolom proizvoda, pre, za vreme i posle proizvodnje.

Gernetic proizvodi i tretmani mogu se naći isključivo u ordinacijama i profesionalnim salonima širom sveta čiji su zaposleni prošli odgovarajuću obuku.

Postanite deo Gernetic tima!


SEMINAR

Veliko nam je zadovoljstvo da Vas pozovemo da prisustvujete jedinstvenom seminaru francuske kozmetičke kuće Gernetic International. Gernetic se izdvaja po svemu, pa i po svom sistemu edukacije, od ostalih kozmetičkih kuća. Gernetic preparati mogu se naći isključivo u ordinacijama i profesionalnim salonima koji su prošli odgovarajuću obuku i stekli diplomu Gernetician. Broj salona i ordinacija biće ograničen.

DVODNEVNI SEMINAR(10. i 11. decembar, Hotel Continental)

Prvi dan

9:00 – 13:00 Gernetic filozofija
Ljudska ćelija i njeno starenje
Sistem za varenje
Ishrana

13:00 – 14:00 Ručak

14:00 – 19:00 Kako se popunjava karton za konsultaciju
Demonstracija novih terapeutskih tehnika masaže koje rade na limfnom, endokrinom i nervnom sistemu koje mogu da se primene na 8 različitih specifičnih tretmana za lice Gernetic proizvodima.

Drugi dan

9:00 -13:00 Grudi: hormonski, endokrini i limfni sistemi
Tri problema: pitoza, hipertrofija i atrofija
Tretmani za grudi Gernetic proizvodima

13.00 – 14:00 Ručak

14:00 – 19:00 Telo: celulit i masnoće
Demonstracija novih terapeutskih tehnika masaže koje omogućavaju primenu 14 različitih specifičnih tretmana za telo.

Predavači: Lorena Ajenjo, internacionalni trener i Silia Ubeda, kozmetički terapeut

Seminar će se održati 10. i 11. decembra, u Hotelu Continental sa početkom u 9.00h.

Pošto je seminar namenjen ograničenom broju ordinacija i salona molimo Vas da Vaše prisustvo potvrdite uplatom od 5.000 dinara na račun 355-1083871-52.

Ovaj iznos će biti odbijen od prve porudžbine svim salonima i ordinacijama koji nakon seminara budu odlučili da rade sa Gernetic proizvodima.

U prvom krugu samo 25 salona će moći da kupi paket za lice, 15 salona paket za telo i 10 salona paket za grudi. Ovi saloni imaće i maksimalnu marketinšku pomoć. Svi ostali saloni i ordinacije koji budu prisustvovali seminaru moći će da se prijave za sledeći krug. Maksimalan broj salona i ordinacija koji mogu da rade Gernetic porizvodima u Srbiji je 100. Ovim samo želimo da obezbedimo maksimalnu profesinalnost u korišćenju Gernetic proizvoda.

Za više informacija, pozovite 011/2030-101 ili nam pišite na e-mail: gernetic@saloninfo.org