Veliki Lakme seminar – Angelo Fraccica

LakmeFirma BATERFLAJ ekskluzivni uvoznik profesionalne kozmetike za negu kose LAKME Barselona sa zadovoljstvom Vas poziva na VELIKI LAKME SEMINAR koji će biti održan 20.11.2011. u BEOGRADU u hotelu HOLLIDAY INN. Ekskluzivne novine i dostignuća u LAKME kozmetici i uopste u profesionalnom delu frizeraja predstaviće nam gost iz Barselone, LAKME edukator, gospodin Angelo Fraccica.

Angelo Fraccica – international educator

Angelo FraccicaAngelo Fraccica je poštovan član Lakme edukativnog tima koji je počeo svoju profesionalnu karijeru u Nemačkoj, gde je stekao niz visokih funkcija kao stilista, menadžer salona i direktor obuke.

Njegova karijera je međunarodnog karaktera zahvaljujući italijansko-nemačkoj nacionalnosti i njegovom profesionalnom iskustvu u salonima u Nemačkoj, Španiji, Egiptu i Turskoj.
Radio je kao stilista i konsultant fotografije u brojnim modnim agencijama, u Jordi Ripoll, Alberta Cerdan i Le salo, visoko profesionalnim salonima u Barseloni.

Obučen u Frankfurtu i u tako prestižnom centru kao što je Vidal Sassoon institutu u Berlinu, on kombinuje svoje umetničke sposobnosti: kreativnost, moć i strast mediteranske kulture sa nemačkom posvećenošću ka savršenstvu i perfektnom tehničkom pristupu.


Seminar edukativnog karaktera biće posvećen permanentnim, polupermanentnim bojama, novim tehnikama upotrebe blanša, nege i naravno novim modnim pravcima kada je šišanje i stajling u pitanju.

Cena karte do 5.11.2011 je 1.500 dinara, nakon 5.11.2011. cena karte je 1.800 dinara.

Vaš LAKME!

 

BATERFLAJ d.o.o. Šumadijska 46, Užice | Tel/fax: +381(0)31 515-895

Email: office@baterflaj.com | Web: www.baterflaj.com