Knjiga KOZMETOLOGIJA za svakoga

Knjiga KOZMETOLOGIJA za svakoga KOZMETOLOGIJA ZA SVAKOGA je knjiga koja je namenjena kako kozmetičarima, tako i zahtevnim korisnicima kozmetičkih usluga, koji žele da saznaju sve o mogućnostima specifične nege lica i tela.

U knjizi ćete pronaći sve važne informacije koje se odnose na negu lica i tela, od toga kako treba da izgleda i šta treba da radi profesionalac na radnom mestu, preko izgleda salona lepote, do velikog broja aktuelnih i specifičnih tretmana lica i tela. Opisan je veliki broj masaža, od tradicionalnih, preko orijentalnih do terapeutskih.

U ovoj knjizi je opisan veliki broj novih i aktuelnih tretmana lica i tela, sa objašnjenjima kada i zbog čega se rade, šta se njihovim sprovođenjem postiže, kome se prepručuju pojedini tretmani, koja je uloga svakog pojedinačno. U knjizi ćete pronaći i protokole rada pojedinih grupa tretmana. Opisani su i anticelulit programi sa objašnjenjima o važnosti pojedinih tehnika za veću efikasnost celog programa rada, značaj aromaterapije u kozmetici, kombinacije tretmana uz upotrebu novih savremnih aparata, kao i veliki broj masažnih tehnika.

Autor knjige Slobodanka Sloba Bubanja se obučavala za rad na 4 kontinenta, poseduje 16 diploma među kojima je i CIDESCO (sertifikat internacionalnog komiteta za kozmetologiju od 1997) “Sertifikat za wellness i SPA terapeute” iz: Minhena, Kalifornije, Francuske, Italije.

Knjigu KOZMETOLOGIJA za svakoga možete kupiti na linku: saloninfo.rs/prodaja-kozmetike/product.php?productid=4800

KOZMETOLOGIJA za svakoga video

Ili pogledajte video o knjizi “KOZMETOLOGIJA za svakoga” na linku: youtu.be/QmqNsk2zUsY