Putovanje na sajam kozmetike “Cosmoprof”, Bolonja, 8-11. mart 2013.

07 – 10. MART 2013. COSMOPAC
08 – 11. MART 2013. COSMOPROF
BOLONJA

Više od 45 godina Cosmoprof Bolonja je najvažniji međunarodni događaj u oblasti profesionalne nege lepote, kozmetike i wellnessa. Akteri iz različitih sektora industrije lepote: kozmetike, nege kose, wellnessa, spa, zdravlja, nege i nadogradnje noktiju 2012. godine ispunili su preko 90.000 m² izložbenog prostora. Veliki broj posetilaca, izlagača i kupaca iz brojnih zemalja iz godine u godinu pretvaraju ovaj događaj u međunarodno središte zbivanja gde se profesionalci susreću kako bi unapredili svoj posao i industriju lepote uopšte. Ukoliko se bavite nekim poslom u industriji lepote morate posetiti sajam Cosmoprof i uveriti se u kvalitet ove manifestacije na licu mesta. Istovremeno se održava i sajam Cosmopack posvećen pakovanju kozmetičkih i frizerskih preparata.

Prijavite se za posetu sajmu Cosmoprof u Bolonji putem telefona 011/2451 179.
Cena: 195 evra / 6 dana / autobus

Putovanje na sajam kozmetike “Cosmoprof”, Bolonja, 8-11. mart 2013.

1 – 2. Dan: Beograd – Ravena – Rimini
Noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije sa usputnim stajanjima radi odmora. Dolazak u Ravenu u jutarnjim časovima. Kraći odmor. Panoramsko razgledanje grada (crkva San Apolinare in Classa, Teodorihov mauzolej, crkva San Vitale – najlepši mozaici hrišćanske umetnosti, mauzolej Gala Placidia, Baptisterium, Museo Arcivescovile – episkopalni muzej, bazilika San Frančesko gde se nalazi i Danteov grob,
Piazza del Popolo, Bazilika Ariana i crkva San Apolinare Nuovo). Posle razgledanja nastavak putovanja ka Riminiju. Smeštaj u hotel u Riminiju. Slobodno popodne. Noćenje.

3. dan: Rimini – Bolonja – Rimini
Doručak. Odlazak na sajam u Bolonju. U popodnevnim časovima panoramsko razgledanje grada (Tornjevi Azineli i Garisenda, Veliki trg, katedrala Sv. Petronija, Gradska kuća, Neptunova fontana, crkva Bogorodice i Sv. Luke). Povratak u Rimini u večernjim časovima. Noćenje.

4. dan: Rimini – Bolonja – San Marino – Rimini
Doručak. Prepodne predviđeno za posetu sajmu. Oko 15 časova odlazak za San Marino. Obilazak San Marina (Piazza della Liberta, Garibaldijev spomenik, crkva San Frančesko i Tore Cesta). Povratak u hotel u večernjim časovima. Noćenje.

5. dan: Rimini – Bolonja – Venecija – Beograd
Doručak. Napuštanje hotela. Odlazak na sajam. Polazak za Veneciju u 13:00 časova. Razgledanje grada sa lokalnim vodičem (Trg Svetog Marka, Duždeva palata, Most Uzdisaja, crkva Santa Maria della Salute). Polazak za Srbiju je predviđen u 20:00 časova. Noćna vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku.

6. dan: Srbija
Dolazak u Novi Sad/Beograd/Kragujevac u jutarnjim časovima.

CENA ARANŽMANA: 195 evra

Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Bance Intesa

Putovanje na sajam kozmetike “Cosmoprof”, Bolonja, 8-11. mart 2013. aranžman

Turistička agencija Falcon tours Organizator putovanja: Turistička agencija Falcon tours – Licenca OTP 12/20120. Od 28.01.2010.

Rok za prijavu: 15. 02. 2013. ili do popune mesta

Program je rađen na bazi od minimum 35 putnika. U slučaju manjeg broja putnika cena se uvećava za 20 €. Falcon tours doo zadržava pravo da u slučaju izmene cene prevoza, deviznog kursa, nedovoljnog broja prijavljenjih putnika i slično izmeni cenu aranžmana za odgovarajući iznos ili otkaže putovanje, a najkasnije 5 dana pre polaska na putovanje. Svi ostali uslovi korišćenja aranžmana navedeni su u Opštim uslovima putovanja agencije Falcon tours, a koji su u skladu sa Zakonom o turizmu. Svi putnici dužni su da se upoznaju sa pomenutim uslovima.