Krema za savršena stopala

GERnetic Perfect feet - krema za savršena stopala Muče Vas umorne noge, suva i ispucala koža stopala? Više ne, probajte Gernetic kremu za savršena stopala i uverite se u njen trenutni efekat.

Posle dugog i napornog radnog dana umor u velikoj meri osećaju i Vaša stopala. Dugo stajanje i hodanje, tesna i neudobna obuća ostavljaju traga na Vašim stopalima. Sada im možete pomoći veoma brzo i lako. Sve što je potrebno jeste da laganom masažom utrljate Gernetic kremu za savršena stopala i da se prepustite osećaju zadovoljstva. Ova krema bogata visokovrednim sastojcima pružiće koži stopala regeneraciju i nahraniće je sastojcima koji su joj neophodni.

Nega stopalaNega stopala

Naša krema za savršena stopala napravljena je kako bi ublažila osećaj umornih nogu i regenerisala suvu i ispucalu kožu stopala. Namenjena je i nezi noktiju.

Krema za savršena stopala napravljena je od prirodnih sastojaka, na bazi je ulja i masnih kiselina, a sadrži i ekstrakt limuna bogat vitaminom C. Vitamini B1, B2 i B6 za formiranje epitelnog tkiva takođe su u sastavu ove kreme. Krema je bogata i aminokiselinama i oligoelementima. Cvet limuna u sastavu kreme za savršena stopala smiriće, omekšati i učini svežom kožu Vaših stopala.

Krema se nanosi ujutro i uveče, koža je lako apsorbuje, ne ostavlja masne tragove na koži. Kremu utrljajte po celim stopalima, noktima i između prstiju.

Pakovanje: 150 ml

Proizvodi: Gernetic International, Francuska