Magična so za kupanje – oslobađa od stresa, vraća energiju

Magična so za kupanje Gernetic International So za kupanje obogaćena esencijalnim uljem.

Nikako ne uspevate da se odmorite nakon napornog dana? Imate problem sa oticanjem nogu? Muče Vas grčevi u stomaku i loš rad creva? Uz sve ovo, ni bolovi u zglobovima nikako da prođu? Svi ovi simptomi ukazuju da je nivo stresa u Vašem životu izuzetno visok, a da relaksacija u potpunosti izostaje. Ne znate na koji način da pomognete sebi? Mi znamo! Uz Gernetic International magičnu so za kupanje oslobodićete se stresa, odmoriti um i nervni sistem. Svaki novi dan započećete uz visok nivo energije.

Kristalizovana morska so visoke čistoće obogaćena mineralima (magnezijum, gvožđe, cink, bakar, itd.) koje koža lako apsorbuje podariće Vam uživanje u kupki. Esencijalno ulje indijskog ljiljana u sastavu ovog izvanrednog proizvoda sadrži citral (70 %) i citronelal, dva sastojka sa moćnim umirujućim svojstvima koji će Vam pružiti neophodnu relaksaciju.

Kupanje sa morskom solju Napunite kadu vodom temperature od 35 do 37 stepeni Celzijusa. Rastvorite sadržaj jedne kesice Gernetic International soli za kupanje. Lagano mešajte nekoliko minuta kako bi se oslobodili aktivni sastojci. Nakon 20 do 30 minuta uživanja u ovoj predivnoj, opuštajućoj kupki Vaš um i Vaše telo biće preporođeni.

Gernetic International so za kupanje može se koristiti 2 do 3 puta nedeljno.

Pakovanje: 100 gr

Proizvodi: Gernetic International, Francuska