Medica Aesthetica – estetska medicina

Medica Aesthetica

Dubljanska 23, Vračar, Beograd, telefon: 011/242-1730

dr Marina MajkicSertifikat
Dr Marina Majkić

Intenational Delegate of the
World Society of Anti-Aging Medicine

MEZOTERAPIJA je medicinski metod veoma popularan u svetu. To je procedura u kojoj se aktivne lekovite i vrlo efikasne supstance direktno ubrizgavaju u mezoderm (srednji sloj kože) koristeći mikro igle. Kokteli se ubrizgavaju po svetski priznatim protokolima.

  • Mezoterapija – primena za telo za lečenje celulita, mršavljenje i reoblikovanje tela.
  • Mezoterapija – primena na licu za podmlađivanje i zatezanje kože lica.
  • Mezoterapija – za podradak, za tamne kolutove i kesice oko očiju, protiv gubitka kose kod žena i muškaraca.

Zahvaljujući svakodnevnom ekspanzivnom napretku medicine danas postoji i mezoterapija bez igle. BEZ IGALA, BEZ INJEKCIJA – “No Needle Mesotherapy!!!”

LIPOLIZA Često se dešava da neko postigne gubitak kilograma i željenu težinu, ali na kritičnim mestima ipak ostaju nagomilane masne naslage. Za ovaj problem najbolje je primeniti lipolizu tj. „nehiruršku liposukciju“ jer deluje lokalno na sličan način kao hirurgija – odstranjuje lokalni problem, tj. odstranjuje lokalne masne naslage sa kritičnih regija ( ruke, bedra, stomak, kukovi, kolena). U toku mesec dana obim se može smanjiti od 5- 10 cm. Tretman lipolize se ponavlja na 4-5 nedelja 2-6 puta.

Lipoliza

HIJALURONSKI FILERI Hijaluron je supstanca u obliku gela koja se prirodno nalazi u koži dajući joj čvrstinu i jedrinu. Nažalost sa godinama ona se troši, koža lica gubi jedrinu i stvaraju se bore. Suština tretmana filerima je da nadoknadimo količinu hijaluronske kiseline koja je tokom procesa starenja nestala. Hijaluronski fileri su najbolje rešenje za one koji žele da uklone fine linije ili duboke bore sa lica, a ne žele imati operaciju. Oni su tretman izbora za muškarce i žene koje žele odoleti starenju. Tretman je bezbedan i bezbolan, rezultat je vidljiv odmah: zategnuta i jedra koža govori da ste starenje prepustili drugima. Filerima se postiže prirodan i mladolik izgled lica, to je razlog za njihovu ekstremnu popularnost širom sveta.

korekcija usana

UVEĆANJE USANA Senzualan i razoružavajući osmeh moguće je ostvariti! Pune usne jasnih i lepih kontura želja su mnogih ljudi, ali s godinama usne se smanjuju, postaju dehidrirane, gube jasnu konturu, njihov ugao pada i oko njih urezuju se bore! Stručan lekar može povratiti punoću vaših usana, ukloniti sitne bore oko njih i podići uglove usana, a asimetričnim usnama može se podariti simetrija, dok se tanke usne mogu povećati. Budite neodoljivi i poklonite sebi senzualan osmeh.

BOTOKS Pacijenti se plaše i imaju otpor prema primeni botoxa. Najčešći razlog za strah je pogrešna informisanost o primeni botox-a u estetskoj medicini. U estetskoj medicini efekat nestajanja bora se postiže tako što botoks privremeno relaksira mišiće koji su odgovorni za stvaranje bora. Cilj tretmana prvenstveno je nestanak bora i podmlađivanje, a ujedno i odvikavanje od pravljenja grimasa( gubi se navika mrštenja), tako se smanjuje mogućnost nastanka novih bora. Nakon Vašeg tretmena podmlađivanja botoksom, prvi efekti biće jasno vidljivi nakon 2-3 dana, a efekti potpune glatkoće dostižu svoj maksimum od 7 do 10 dana, kada je botox u potpunosti delovao i bore nestaju. Botox sigurno daje odlične rezultate ako se primeni na profesionalan način.

HEMIJSKI PILING Hemijski pilinzi se koriste za smanjenje finih bora, ožiljaka i fleka pomoću hemijske eksfolijacije, otklanjanjem površnih slojeva kože, a time omogućujući novoj koži da se regeneriše. Kad su ožiljci od akni dublji da bi postali deo Vaše prošlosti primenjuje se fantastično rešenje: Tretman sa Derma Rolling Sistemom i faktorima rasta. Aparatom se prave mikro pore kroz koje se omogućava prodor faktorima rasta u dublje slojeve kože, tako se direktno podstiče proizvodnja novog kolagena i brzo dolazi do regeneracije i revitalizacije kože!

Za detaljnije informacije pozovite 011/242-1730 ili nas kontaktirajte na info@medicaaesthetica.com