Nešto potpuno drugačije u borbi protiv celulita

Beograd, 31. mart 2021. Jedan od načina da se zauvek rešimo celulita jeste da se pravimo da ga ne vidimo, ili da se pravimo da ne primećujemo ljude koji mogu da ga vide.

Drugi način je da se prepustimo čuvenom francuskom, holističkom GERnetic International brendu za negu kože čija je filozofija da telo ima svoju prirodnu sposobnost da se oporavlja i regeneriše, vraća narušenu harmoniju onda kada ćelije od kojih je stvoreno prime zdrave, hranljive i aktivne molekule. 

GERnetic proizvodi obogaćuju i regenerišu kožu do dubinskog, ćelijskog nivoa – nežno je hraneći korisnim sastojcima kako bi se podstakao njen prirodni oporavak. U pitanju je zapravo jednostavna filozofija posredstvom koje funkcioniše naše celokupno telo, ali zasnovana na dugoročnom istraživanju ćelija, odn. naprednoj ćelijskoj biologiji i biotehnologiji.

Više od kozmetike

Uz pomoć samo dva preparata – Lympho tonik losiona i Krema Vasco Artera brenda GERnetic prepuštamo nauci da radi za nas i pomogne nam da otkrijemo naše lepše telo koje zaslužujemo. 

Pre svega, zbog čega je GERnetic toliko poseban i zbog čega se smatra jednom od vodećih linija za regeneraciju kože ikad napravljenom?

Gernetic je nastao 1978. Tvorac je dr Albert Laporte, francuski biolog i gerontolog. Laporte je radio na odeljenju za opekotine bolnice u Parizu i tamo je napravio čuvenu kremu (Synchro) koja nije samo lečila opekotine i ožiljke za veoma kratko vreme, već je poboljšavala opšte zdravstveno stanje organizma i stanje kože.

U toku svog istraživanja Laporte je otkrio da mnogi kozmetički nedostaci imaju uzrok u ćelijskim nedostacima. Uglavnom je istraživao povoljan uticaj aminokiselina, peptida, biopeptida, proteina, vitamina, oligoelemenata i mnogih drugih prirodnih molekula na zdravlje ćelija.

Njegova ekspertiza u ćelijskoj biologiji i biotehnologiji osnova je GERnetic jedinstvenog i revolucionarnog koncepta: poboljšati lepotu kroz poboljšanje celokupnog zdravlja organizma. 

Albert Laporte

NEŠTO POTPUNO DRUGAČIJE!

Od svojih mnogobrojnih linija – za kožu lica, protiv UV zraka, problematične i oštećene kože – predstavljamo liniju za telo i tretiranje kože sklone celulitu. GERnetic linija za telo tretira različite probleme proizvodima koji su savršeno prilagođeni indivudualnim potrebama, koji pomažu da otkrijete mlađe i lepše telo. 

  1. LYMPHO tonic losion 200ml

GERNETIC LYMPHO tonik losion za telo (stimulacija limfotoka)

LYMPHO losion priprema kožu za prijem drugih proizvoda za negu koji zatežu kožu, smanjuju kilograme, smanjuju strije, ali pre svega koriste se za invazivno uklanjanje celulita.

Njegov efekat opuštanja donosi olakšanje umornim nogama, čini da se osećate ugodno i lako. Ovaj bogati losion ubrzava mikrocirkulaciju, olakšava apsorpciju drugih proizvoda, izaziva hiperemiju i samim tim poboljšava efekte proizvoda za negu. 

Ovaj losion stimuliše, poboljšava tonus, vaskularizuje i obavlja limfnu drenažu.

 

  1. VASCO ARTERA „orange peel skin“ body cream – Anticelulit krema 150ml

GERNETIC VASCO ARTERA „orange peel skin“body cream  – Anticelulit krema

Krema Vasco Artera preporučuje se za tretiranje problema koji nastaju kao posledica loše cirkulacije krvi, kao što su: otekle noge, zadržavanje vode i pre svega celulit.

Vasco Artera krema za telo efikasno se bori protiv celulita tako što pospešuje bolju mikrocirkulaciju, cirkulaciju krvi i vaskularizaciju. Uklanja osećaj teških nogu (oticanje člankova i nogu). Oslobađa organizam od mrtvih ćelija, ima prirodno dijuretično dejstvo što obezbeđuje bolju eliminaciju štetnih materija iz organizma. Sprečava zadržavanje vode u organizmu. Dreniranje ima za rezultat eliminaciju mrtvih ćelija sa otpornih delova i eliminaciju celulita uz vidno zategnutu i atraktivnu figuru.

Blago omekšava zidove kapilara, vena i arterija. Ovo je najbolja krema za lečenje celulita jer drenira slojeve starih mrtvih ćelija, stvarajući prirodni diuretski efekat i bolju eliminaciju štetnih materija iz organizma.

Ima antiinflamatorno dejstvo i sprečava zadržavanje vode.

Da bi se došlo do optimalnih rezultata pri eliminisanju TVRDOKORNOG CELULITA preporučujemo upotrebu seta šest meseci.

NAČIN UPOTREBE PREPARATA:

GERNETIC set za CELULIT – ANTICELULIT

I korak: Lympho tonik utrljati na cele noge uključujući i stopala.

II korak: Nakon što koža upije Lympho tonik, naneti Vasco Artera, anticelulit kremu, na cele noge uključujići i stopala.

 

Ukoliko želite da vam pošaljemo fotografije nakon tretmana GERnetic International kozmetikom, javite nam se mejlom na [email protected]

GERnetic Srbija aktuelnosti možete pratiti na njihovom Instagram profilu.