Silverex KLENZ sterilizator

silverex-sterilizatorKako da sterilišete vaš pribor u salonu, krpe, obuću, lične stvari… bukvalno sve?

Sterilišite srebrom!!! Bakterije se često kriju na najneverovatnijim mestim, razmnožavaju se i rastu u vašim cipelama, torbama, češljevima, četkama, knjigama, dečijim igračkama, priboru koji koristite za rad u vašem salonu, ordinaciji…

Čak i ako vodite računa o ličnoj higijenii, često brišete i perete kućne predmete ili vaš profesionalni pribor, to ne znači da ste se rešili baktrija. Svaki dan dolazite u kontakt sa mikroorganizmima, kroz stvari koje dirate i upotrebljavate i ukoliko ne bacite sve sto imate i ne kupite nove stvari, nema načina da sterilišete svoje lične predmete.

Sa našim radikalnim sistemom čišćenja nano srebrom, koji dezinfikuje i ubija više od 650 vrsta bakterija, možete da se opustite, jer znate da je sve u sigurnim rukama, jer sterilizator KLENZ štiti vas i vašu porodicu od štetnih mikroorganizama, bakterija i gljivica.

Višenamenski sterilizator “KLENZ”ne koristi toplotu, ni vodu, ni opojne hemikalije!!! Klenz srebrom uništava mikrobe bukvalno na svakom predmetu koji stavite u njega, za samo 8 minuta. Ne postoje nikakva punjenja, a traje preko 10 godina!!!

Za detaljnije informacije i kupovinu proizvoda otvorite link.