Upoznajte amika: liniju na sajmu Dodir Pariza

Čudotovorna bobica za prelepu kosu
Upoznajte amika: liniju na sajmu Dodir Pariza

amika: linija za negu kose

amika: linija za negu kose sadrži visoku koncentraciju vitamina, minerala i drugih hranljivih sastojaka ekstrahovanih iz biljke Obliphica (Sea Buckthorn Berry). Poreklom iz Sibira, ova bobica se suočava sa najsurovijim uslovima na zemlji i opstaje zahvaljujući visokom nivou vitamina, antioksidanasa i zasićenih omega kiselina koje sadrži. Ovi sastojci su osnova amika: linije za negu kose. amika: proizvodi dubinski hrane kosu, štite je, hidriraju, održavaju nivo kolagena i vraćaju prirodni balans.

amika: aparati za stilizovanje kose proizvedeni su u skladu sa najnovijom tehnologijom i od najkvalitetnijih materijala. Svojim atraktivnim dizajnom pokazuju da aparati za stilizovanje ne moraju da budu crni. amika: svojom linijom aparata za stilizovanje kose pogodnih za profesionalnu i kućnu upotrebu ohrabruje kreativnost i promoviše zdravu kosu.

amika: će Vam postati najbolja prijateljica i uz amika: profesionalne aparate za stilizovanje, Vaš styling će postati savršen.

amika: Regional Pro Artist Chelsea Blair na sajmu kozmetike

Chelsea Blair Chelsea Blair je oduvek bila fascinirana industrijom lepote i znala je da će i sama jednog dana imati značajnu ulogu u tom svetu. Danas je usmerena na stilizovanje kose za editorijale, a sarađivala je sa velikim brojem talentovanih fotografa i veoma je posvećena umetničkom izrazu.

Kao regionalni umetnik u okviru amika: pro tima, Chelsea je često radila iza scene New York Fashion Week-a, uz najpoznatije stiliste sveta.