Zoymon anti-aging formula – sinergijsko dejstvo kozmetickih i dijetetskih preparata

Zoymon anti-aging formulaZoymon anti-aging formula predstavlja spoj naucnih saznanja i iskustava iz prirode u sluzbi lepote i ocuvanja mladalackog izgleda.

Zoymon anti-aging formula je idealno izbalansiran spoj visoke nano-tehnologije farmaceutske industrije zapada, inovativnih preparata dr Dušana Ninkova, naseg naučnika koji živi i radi u Americi, i iskustva dobijenih posmatranjem dešavanja u prirodi.

Da li ste zadovljni izgledom Vaše kože?

Konačno i na našem tržištu nova Anti-Aging Formula koja će ispuniti sva vaša očekivanja. ZOZMON Anti-Aging formula je razvijena u skladu sa najnovijim svetskim trendovima u kozmetici – sinergijsko dejstvo kozmetike i nutri-kozmeceutike (nutri-cosmeceuticals).

Šta su nutri-kozmeceutici?

Svi dijetetski suplementi koji pored svog blagotvornog dejstva na opšte zdravlje doprinose i znatno utiču na poboljsanje izgleda Vaše kože.

U čemu je novina?

Zoymon Anti-Aging formula sinergijkim dejstvom kozmetičkih i dijetetskih proizvoda štiti reparatornu moć stem ćelija (kao što propolis, proizvod pčelinjeg društva, svojim aktivnim principima čuva podmladak pčela od bioloskih, fizičkih i hemijskih noksi).

Zašto ZOYMON Anti-aging formula?

Starenje je proces u kome ćelije našeg organizma ne uspevaju da se regenerišu. Osnovni rezervoar regenerativnih moći su stem (matične), multipotentne ćelije sa kojima se rađamo. Postoji ograničen broj stem ćelija čiji se broj i moć regeneracije godinama smanjuje pod dejstvom slobodnih radikal i drugih agresivnih agenasa iz okruženja.

Šta čini ZOYMON Anti-Aging formulu?

ZOYMON Anti-Aging formula je patentirana kao linija proizvoda (tablete, kapsule, gel i krema) koja objedinjuje dejstvo propolisa, ekstrakta nevna, esencijalnog ulja karanfilića i cimeta, kao najjačih prirodnih antioksidanasa koji neutrališu slobodne radikle, štite i istovremeno aktiviraju sistem zaštite stem ćelija i tako usporavaju proces starenja.

ZOYMON Anti-Aging formula u prvim redovima borbe protiv starenja i prijatelj stem ćelija Vaše kože.

  • NG Vita d.o.o.
  • Omladinskih brigade 30, 11070 Beograd
  • 381 (0)11 213 9804, office@ngvita.rs