Akcija!
RF Dynamic

RF Dynamic

225.600,00 din 141.600,00 din sa PDV-om

Tretman RF Dynamic-om je namenjen za lice i telo i uključuje bore i linije oko očiju, spuštene kapke, kesice oko očiju, fine bore čela i lica, opuštene obraze, podbradak, dekolte, grudi, ruke, stomak i butine.

Na zalihama

 

Opis Proizvoda

Radiotalasnim liftingom zagreva se srednji sloj kože u kojem se nalaze kolagen i elastin, elastična vlakna koja daju čvrstinu koži. Na tako zagrevanje koža reaguje pokretanjem procesa obnavljanja elastičnih vlakana. Kao rezultat se stvara efekat u vidu blagog zatezanja lica koji je posledica reakcije kolagena u vidu učvršćivanja i postizanja jedrine.

Tretman RF Dynamic-om je namenjen za lice i telo i uključuje bore i linije oko očiju, spuštene kapke, kesice oko očiju, fine bore čela i lica, opuštene obraze, podbradak, dekolte, grudi, ruke, stomak i butine.

DEJSTVO

 • Ubrzava cirkulaciju
 • Poboljšava oksigenaciju tkiva
 • Stimuliše proizvodnju elastina i kolagena
 • Podstiče cirkulaciju krvi
 • Podstiče razmenu materija
 • Poboljšava dotok kiseonika u mišićima lica
 • RF DYNAMIC FACE & BODY je tehnološki napredan aparat koji nudi ekstremnu jednostavnost upotrebe i veliku svestranost. Omogućava trenutno podmlađivanje i zatezanje kože lica i vidno smanjene masti i celulita na telu. Kroz sofisticirani elektronski sistem, on prenosi toplotu dublje u masno i potkožno tkivo bez oštećenja epiderma, pružajući koži mlađi i zategnutiji izgled. Učestalost tretmana omogućava bolju cirkulaciju krvi, vraćajućizategnutost mišićima lica. Tretman lica se preporučuje i osobama starije dobi i sa vidljivijim nesavršenostima. Raditalasi svojim toplotnim efektom izazivaju sintezu novog kolagena i elastina, dok ispravljene spirale već prisutnog kolagena kontrahuju, što dovodi do momentalnog zatezanja kože, a efekat liftinga vidi se odmah nakon prvog tretmana. Ovaj tretman je pogodan za lice i telo, bore i linije oko očiju, spuštene kapke, kesice oko očiju, bore na čelu i licu, kesaste obraze, nazolabijalne bore, duplu bradu i bore vrata. Tretira se opuštena koža dekoltea, grudi, ruku, stomaka, butina i kolena.

  FRAKCIONISANI NAČIN PODMLAĐIVANJA
  Sistem rada RF DYNAMICOM je frakcionisana energija – podeljena na najsitnije delove, gde se osim obnove na površinkom delu, toplota plasira i u dublje slojeve tkiva. Efekat koji se postiže je potpuna obnova spoljašnje površine kože, ali i jaka stimulacija proizvodnje novog kolagena u dubljim slojevima kože. Kako je kolagen osnovni sastojak koji kožu čini čvrstom i zategnutom, dobijamo podmladjivanje sa očuvanim prirodnim izgledom, koristeći prirodne potencijale svog organizma.

  LICE
  Radiotalasni lifting se radi kod atonične kože, prevremenog starenja, fotostarenja, smanjenog turgora kože, pre i posthirurških tretmana. Na čelu i oko očiju sitnije bore nestaju, duboke postaju značajno pliće, nazolabijalne brazde se smanjuju, koža zateže.

  TELO
  Radiotalasni lifting tela može da se radi nakon kavitacijskog tretmana, zatim kod zatezanja grudi, gluteusa, opuštene kože (stomaka, unutrašnje strane butine, ruku), za smanjenje strija i anticelulit tretmane.

  TEHNIČKE KARAKTERISTIKE
  Naziv aparata: RF DYNAMIC FACE & BODY
  Izvor energije: radiofrekvencija
  Šifra aparata: 5058
  Izlazna snaga: max 50 W
  Izlazna snaga velike ručice: 160 V
  Izlazna snaga male ručice: 110 V
  RF frekvencija: 1 MHz
  Radna temperatura: -10 do 40°C
  Napajanje: 220-240 V, 50-60 Hz
  Dimenzije (dxšxv): 320x400x200 mm
  Težina: 5 kg

  Dodatne informacije

  Bruto težina 25 kg

  Recenzije

  Još nema komentara.

  Be the first to review “RF Dynamic”

  Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da naručite proizvod na regularan način preko sajta koristeći dugme "Dodaj u korpu", možete to učiniti i telefonom na sledeći način:

  1. Pozovite broj +381 60 533 999 3 Viber WhatsApp (radnim danima od 9-17 časova)
  2. Izdiktirajte operateru tačnu šifru proizvoda: 5058
  3. Operater će zapisati vaše podatke: ime, adresu isporuke, kontakt telefon i napraviti porudžbenicu