Janssen Cosmetics – Profesionalna kozmetika za vrhunsku negu kože

Još od 1990. Walther Janssen je, zajedno sa svojom ženom Elke, neprekidno radio na razvoju sistema nege kože koja je bazirana na višestrukim, veoma efektivnim i efikasnim aktivnim supstancama. Izazov je bio da se postignu proverljivi rezultati koji će doprineti poboljšanju profila kože. Sa svojim prvim asortimanom, white secrets otputovao je u Aziju i predstavio prvu kozmetičku liniju na malom sklopivom stolu. Linija proizvoda za svetlu kožu donela je odličnu reputaciju Janssen Cosmeceutical. 1997. asortiman proizvoda za negu nazvan je Janssen Cosmeceutical.

Zahtevi za serijom novih proizvoda za negu određenih tipova kože su se ubrzo pojavili. Tokom godina, razvijane su linije proizvoda za negu sa posebnim aktivnim supstancama za različite tipove kože što je omogućilo kozmetičarima da svojim klijentima pružaju individualne tretmane koji su imali mnoge pozitivne efekte.

Janssen Cosmeceutical širom sveta

Janssen CosmeticsTokom proteklih deset godina firma se neprekidno širila. Danas se Janssen Cosmeceutical kozmetički proizvodi mogu naći u 75 zemalja. Zajedno sa našim internacionalnim partnerima uspeli smo da uspostavimo Janssen Cosmeceutical brend širom sveta i da ga odomaćimo kao institucionalni brend. Nudimo 115 različitih proizvoda namenjenih krajnjim korisnicima i 135 proizvoda namenjenih profesionalnim kozmetičarima.

Janssen Cosmeceutical ispunjava Vaše želje

Inovacije su od velikog značaja u pozicioniranju firme i njenom izdvajanju od konkurencije. Rano prepoznavanje trendova tržišta i držanje jednog koraka prednosti u odnosu na druge veoma su važni. Razvoj Janssen odseka je neprekidan. Novi kompleksi, aktivne supstance, tehnike proizvodnje ili analitički rezultati se odmah testiraju i uzimaju u obzir u novom razvoju. Asortiman kozmetičkih proizvoda je vremenom postao veoma raznolik i bogat. Upotreba Janssen asortimana zahteva dobro obrazovanje koje se stalno produbljuje, a klijentima ispunjava sve želje.

Janssen Cosmeceutical se zalaže za kvalitet

2004. kvalitet sistema menadžmenta Janssen-a je potvrđen u skladu sa standardima ISO 9001:2008 u oblasti razvoja, marketinga, prodaje, obrazovanja i logistike. Ovaj sertifikat omogućava firmi da ponudi internacionalno prepoznatljiv dokaz svog kvaliteta.

Janssen Cosmeceutical GmbH će postati Janssen Cosmetics GmbH

Od početka 2010. Janssen više ne nosi ime Janssen Cosmeceutical, već Janssen Cosmetics. Ubuduće, tri podbrenda i jedan individualni će postojati pod imenom Janssen Cosmetics. Kozmetički koncept Janssen Cosmeceutical neće biti zanemaren. Poznati isprobani i testirani kozmetički proizvodi će još uvek moći da se nađu kao Janssen Cosmeceutical podbrend. Spa proizvodi pod nazivom Secrets of paradise će biti deo Janssen Spa World podbrenda.

Janssen OrganicsNajnoviji podbrend sadrži prirodnu Janssen Organics liniju koja se pojavila u maju 2011. Dr Roland Sacher, kao luksuzni brend, nudi jedinstvenu prodajnu propoziciju i smatra se individualnim brendom. Ovaj novi brend i odgovarajuća struktura asortimana proizvoda će omogućiti brzu orijentaciju širom portfolia Janssen cosmetics proizvoda.

Janssen cosmetics & Renesansa d.o.o.
+381 (0)31 511 921, +381 (0)64 829 0502,
oljarenesansa@gmail.com