Uskoro – 27. Sajam i kongres kozmetike i nege kose Dodir Pariza

27. međunarodni kongres i sajam kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja
Dodir Pariza
9. i 10. april 2016.
Beogradski sajam, Hala 2

Dva dana vikenda posetioci sajma biće u prilici da uživaju u bogatoj ponudi koju za njih priprema veliki broj izlagača iz Srbije, iz zemalja regiona i mnogih drugih. 270 brendova na 14500 kvadrata Hale 2 obećava bogatu, raznoliku i kvalitetnu ponudu. Ponuda na sajmu kozmetike ispunjava očekivanja i najzahtevnijih posetilaca. Bilo da ste u potrazi za proizvodima, aparatima, savetima ili edukacijom na sajmu ćete ih sigurno pronaći. Profesionalna kozmetika za negu kože, profesionalna kozmetika za negu kose, profesionalni makeup proizvodi, gelovi i akril za nadogradnju noktiju i nail art, aparati najnovije generacije i još mnogo toga moći će se naći na sajmu kozmetike. Akcenat stavljamo na profesionalnu ponudu koja se u velikoj meri razlikuje od ponude koju možete pronaći u velikim trgovinskim lancima. A ukoliko proizvode nabavite isključivo po preporuci profesionalaca, na odličnom ste putu da svojoj koži, svojoj kosi i svojim noktima date upravo ono što im je neophodno kako biste bili zdravi i negovani. Veliki broj stručnjaka iz sveta nege lepote na jednom mestu možete naći samo dva puta godišnje i to na sajmu Dodir Pariza, pa nemojte propustiti priliku da od njih saznate na koji način da se negujete. Ukoliko ste u potrazi za novitetima, sajam je opet pravo mesto za vas. Mnoge firme na sajmu predstavljaju novitete, vrše promocije svojih proizvoda i demonstracije metoda rada.

Beauty Forum

Ukoliko se profesionalno bavite negom lepote 9. i 10. aprila morate biti na Beogradskom sajmu u Hali 2. Upravo sajam kozmetike Dodir Pariza omogućava profesionalnim posetiocima da se upoznaju sa najnovijim dostignućima iz oblasti nege lepote, da prisustvuju bogatom edukativnom programu, da slušaju predavanja eminentnih domaćih i stranih predavača, da budu deo workshop radionica i oprobaju se u najnovijim metodama rada. Specijalni gosti 27. sajma i kongresa biće: dr Christian Rimpler, predsednik Udruženja proizvođača profesionalne kozmetike Nemačke koji dolazi u saradnji sa Beauty Forumom, specijalizovanim časopisom, jednim od najcenjenijih časopisa za profesionalce i sajmom koji se održava u Minhenu i Lajpcigu i predstavlja jedan od najvećih beauty sajmova u Evropi i prof. dr Umberto Borellini, član Italijanske asocijacije za hemiju i naučnu kozmetologiju, predavač na brojnim kongresima širom sveta. Predavanja i prezentacije na kongresu držaće i mnogi drugi: prof. dr Slavica Šiler Marinković, redovni profesor na Tehnološko-metalurškom fakultetu u Beogradu, stručni savetnik LIPO kozmetike, dr Vera Zec, direktor i profesor na Aquatonale Beauty Academy, Jasmin Grosch, internacionalni trener / instruktor dr med Christine Schrammek derma kozmetike, dr Mirjana Ilić, specijalista dermatovenerologije, Medica Aesthetica, Katarina Gončar, Internacionalni trener firme Magnetic. Kurs kontinuirane edukacije na temu: Individualni pristup klijentu medikal SPA centra održaće u nedelju, 10. aprila prim. dr Gorana Isailović, dipl. ecc Ivana Jovanović i dipl. SKE Ivana Avramović.

NYX professional makeup

Ljubitelji šminkanja biće u prilici da uživaju u brojnim prezentacijama oba dana sajma. Makeup tim Loreal NYX Professional Makeup-a u sastavu Natalija Erdeljan, Marija Kostić i Anđela Marković, profesionalni makeup artisti i NYX Professional Makeup edukatori prirediće pravi spektakl na sajmu. Specijalni gost NYX Professional Makeupa biće Dragan Vurdelja, jedan od najpoznatijih profesionalnih šminkera na našim prostorima. Atelier makeup će održati prezentaciju i predstaviti konturisanje lica, tehniku koja je svoju popularnost stekla zahvaljujući poznatim zvezdama.

Cullen Greentaner (Texas, SAD), global Ardell educator svim zainteresovanim posetiocima sajma predstaviće The World’s #1 Lashes.

Takmičenje u modeliranju i dizajnu noktiju Magic & nails okupiće poklonike nail art-a koji će se takmičiti u čak 18 kategorija. Pored takmičenja na sajmu vas očekuju brojne nail prezentacije, poput prezentacije EZFLOW – Nail Acrylic System koju će držati Allison Baker (Oregon, SAD), EzFlow brand ambassador i IBD – Nail Gel System koju će držati Milan Krstić (Novi Sad, Srbija), global IBD educator.

IBD the Nail People

Na sajmu neće izostatiti ni nastupi brojnih frizera koji će predstaviti najbolje tehnike šišanja, kolorisanja i stilizovanja kose koje su aktuelne u svetskim metropolama poput New York-a, Londona, Pariza i Milana. Ukoliko budete imali sreće možda upravo vama neki od velikih svetskih frizera podari novi izgled po uzoru na velike zvezde svetskog šoubiznisa. Joseph Koniak i Stephen Hamilton (London, Velika Britanija), stilisti i edukatori DIVA brenda, kao i Leonardo Colavito (Milano, Italy), ART direktor Alexandar Cosmeticsa sigurno će obradovati brojne posetioce sajma.

diva hair professional styling

Posetite sajam kozmetike i nege kose, 9. i 10. aprila na Beogradskom sajmu u Hali 2 i uživajte u vikendu punom korisnih informacija i proizvoda za negu lepote. Uz neizostavne sajamske popuste i bogatu ponudu sa sajma sigurno nećete otići razočarani, ni praznih ruku.

Sve informacije u vezi predstojećeg sajma kozmetike možete pronaći na zvaničnom sajtu: sajamkozmetike.com